Menu
alles op rolletjes
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis
Let op: Door de grote drukte bij PostNL kan je pakket wat vertraagd zijn! Je ontvangt automatisch een Trace & Trace code zodra je pakket wordt verwerkt!
Merk
 • Bont
  (1)
 • EHS
  (2)
 • Viking
  (2)
 • Ving
  (1)
 • Zandstra
  (2)

Veilig en comfortabel op natuurijs?

Bekijk onze natuurijs accessoires!

Slijptafel

Schaatsen slijpen

Zelf je noren slijpen of ijshockey schaatsen slijpen is een groot voordeel voor fanatieke schaatsers. Het voorkomt het heen en weer rijden met je schaatsen naar een schaatswinkel en bespaart je kosten. Wij bieden een diverse collectie van producten aan om je schaatsen te slijpen en om ervoor te zorgen dat je altijd met scherpe schaatsijzers op het ijs staat, waaronder schaatsslijptafels en slijpstenen. 

Slijptafel schaatsen

Door middel van een slijp tafel kun je je eigen schaatsen slijpen. Een schaats slijptafel moet stevig zijn, omdat je flink druk op je schaatsen moet kunnen zetten zodat je ze kunt slijpen. Je kunt ook zelf schaatsen slijpen zonder slijptafel, dan kun je gebruik maken van een slijpsteen.

Slijptafel schaatsen aanbieding

Doordat wij groot inkopen, bieden wij de beste slijptafels aan voor de beste prijzen. Daarnaast leveren we alles uit voorraad en wordt het gratis bij je thuisbezorgd!